top of page

Algemene Voorwaarden

Wanneer je een afspraak boekt bij The Art of Brows ga je akkoord met de volgende voorwaarden. Een tip is om een screenshot/foto te maken van deze pagina, aangezien de algemene voorwaarden regelmatig worden aangepast en je jezelf wil indekken met de destijds akkoord gevonden voorwaarden zonder eventuele veranderingen in jou nadeel. 

 

 • Nieuwe klanten zullen voor hun eerste afspraak een aanbetaling moeten voldoen. Dit omdat een No Show (een klant die zonder afmelding niet op komt dagen) het meeste voorkomt met nieuwe klanten. Om onszelf te beschermen voor zulke situaties moeten wij hier naar handelen. De aanbetaling bedraagt 25% van de behandelingskosten. Meer info en een link naar de aanbetaling vind je via de volgende link: https://www.theartofbrows.nl/aanbetaling

 • Wanneer je verlaat bent voor je afspraak, zullen wij voor max. 15 min op je kunnen wachten, daarna zal de afspraak verplaatst moeten worden en zal er 50% van de kosten van behandeling in rekening worden gebracht. 

 • Afspraken kunnen voor 48 uur voorafgaand aan de behandeling kosteloos worden geannuleerd of gewijzigd. Te laat met het melden van je annulering? Dan word er 50% van de behandeling prijs in rekening gebracht, ongeacht welke reden. Er zijn geen uitzonderingen. Ook covid gerelateerde situaties zoals quarantaine zijn geen uitzondering. (Er word uiteraard uitzondering gemaakt bij ernstige situaties, zoals bijvoorbeeld ongeluk of overlijden van dierbare).

 • Afspraken die na 24 uur voorafgaand aan de afspraak worden geannuleerd, of gewijzigd worden volledig in rekening gebracht. ongeacht welke reden. Er zijn geen uitzonderingen. Ook covid gerelateerde situaties zoals quarantaine zijn geen uitzondering. (Er word uiteraard uitzondering gemaakt bij ernstige situaties, zoals bijvoorbeeld ongeluk of overlijden van dierbare).

 • Heb je een afspraak staan waar geen kosten voor gerekend worden die dag, zoals een nabehandeling voor permanente make-up, het winnen van een actie, of als model? Dan gelden de volgende voorwaarden. Voor 48 uur kosteloos annuleren. Na 48 uur word er €50,- in rekening gebracht. Dit omdat wij toch tijd voor je hebben gereserveerd die wij moeilijker kunnen opvullen binnen dit tijdvak, dus onze planning beïnvloed en omdat wij weer op een ander moment opnieuw de tijd voor je moeten maken, dus meer uren voor je hebben moeten reserveren voor deze afspraak.

 • Heb je een afspraak gemaakt en zou je gaan betalen met een cadeubon? Dan zal de annuleringsregeling niet in kosten wosten gerekend, maar dan word het tegoed van de cadeubon aangepast. bij annuleren binnen 48 uur zal de cadeaubon 50% waarde aftrek krijgen en bij annuleren binnen 24 uur komt het gehele bedrag te vervallen en kan er met deze bon geen nieuwe afspraak meer gemaakt worden. (Bij het annuleren en vermelden van de cadeaubon dient een foto van de cadeaubon als bewijs mee te worden gestuurd, zodat deze regeling op jou van toepassing is en je vrijgesteld kan worden van een betaalverzoek).

 • Last minute aangeven van behandeling te willen wisselen in een andere prijs klasse en behandel duur word ook gezien als een te laat gemelde wijziging. Voorbeeld: geboekt voor PMU Infralash Eyeliner, maar bij aankomst aangeven er vanaf tezien  en een Lash Lift te willen. Dit kan helaas niet zonder toeslag. Dit ivm de tijd en dienst die bij ons gereserveerd is, waar wij rekening mee houden en die uiteindelijk niet klopt. Dit zorgt voor last minute veranderingen in onze dag planning en op financieel gebied.  Wanneer je wilt wisselen van behandeling meld dit dan 48 uur van tevoren. Als je twijfelt tussen meer behandelingen en ter plaatse wilt bespreken voor welke te gaan, geef dit dan 48 uur van te voren aan, dan word hier rekening mee gehouden en worden er geen kosten in rekening gebracht voor behandeling wissel. 

 • Een no show, dus een klant die niet komt opdagen bij de afspraak zonder afmelding, zal het volledige bedrag moeten betalen. 

 • In de salon van The Art of Brows is camera beveiliging aanwezig. Dit is ter beveiliging van onszelf en de klant. 

 • The Art of Brows is niet aansprakelijk voor ontevredenheid over het resultaat, als de oorzaak afkomstig is van een aangegeven wens waar de klant van terug komt. Wanneer je ontevreden bent dien je dit zo snel mogelijk aan ons te melden (binnen 1 dag). Hierna kunnen we samen kijken naar een oplossing. Of dit kostenloos kan worden opgelost ligt aan de klacht. Als het een fout van onze kant is lossen wij dit graag kostenloos voor je op. Mocht de klacht komen vanuit een wens waar wij gehoor aan hebben gegeven en dit uiteindelijk niet naar je smaak zijn, moet dit gelijk tijdens de afspraak worden aangegeven, zodat wij dit nog kunnen corrigeren zover mogelijk tijdens de lopende afspraak. Soms zie je het thuis pas. Dit begrijpen wij en vandaar dat wij klanten daar 1 dag de tijd voor geven. Geld terug is niet mogelijk.

 • Wanneer je een cursus boekt, moet deze binnen het opgegeven betaal termijn worden betaald. De bedenk tijd over de cursus geldt tot de betaling is voldaan. Wanneer er als is betaald voor de cursus kan deze niet meer worden geannuleerd, ivm materialen die besteld worden, het certificaat wat word gepersonaliseerd en de planning die daaraan toegewijd is. De cursus kan wel worden verplaatst naar een andere datum.

Wanneer deze betalings afspraken niet worden nagekomen, zal je geen nieuwe afspraken meer kunnen maken bij The Art of Brows. Deze regels zijn er om onszelf te beschermen tegen misbruik van onze tijd & financiële risico's te voorkomen. 

bottom of page