top of page

About me

Certified Lash & Brow Technician

Mijn naam is Elisabeth en ik ben eigenaresse van iLashbeautybar. Ik ben gevestigd in de salon van The Art of Brows. Ik ben gespecialiseerd in het zetten van wimper extensions en wenkbrauw styling en dit doe ik met veel passie! Strevend naar het mooiste en meest passende resultaat voor de klant met de beste producten is wat je kunt verwachten bij jou afspraak.

Opstaan en gelijk klaar zijn zonder bloot gezicht of op vakantie zwemmen en je niet druk te hoeven maken om uitgelopen mascara of wenkbrauw potlood. Wie wil dat nou niet? 

 

Extensions geven de wimpers meer volume en een sprekend oogomslag. Heb je te korte of weinig wimpers voor een mooi lash lift resultaat? Dan kan dit de oplossing zijn. Houd je van een meer uitgesproken resultaat en vind je lash lift te minimaal? Dan zijn wimper extensions zeker het proberen waard!

Wenkbrauwen zijn de meest sprekende en belangrijke features in het gezicht. Wenkbrauwen hebben invloed op hoe je overkomt en geven een frisse uitstraling als deze er verzorgd uit zien. Mis je zelf volume in je wenkbrauwen? Ik bied meerdere behandelingen aan die jou meer volume kunnen bieden!

Wat zijn mijn specialiteiten:

- One by One Lash Extensions

- Russian Volume Lash Extensions

- Hybrid Volume Lash Extensions

- Mega Volume Lash Extensions

- Hybrid Brows

- Tinting Brows 

- Brow shaping (wax/tweeze)

- Brow lamination (wenkbrauw lift)

- Halal brows

* verschillende combinaties mogelijk

Boek je afspraak via de online agenda en dan ontvang ik jou binnenkort bij mij in de stoel!

Mijn werk bekijken? Check mijn instragram @ilashbeautybarr

contact opnemen met mij kan via +31850605697 (voorkeur voor whatsApp)

IMG_9912.PNG
IMG_1495.PNG
bottom of page