top of page

Stoel verhuur


The Art of Brows bied stoelverhuur/werkplek verhuur aan en is voornamelijk opzoek naar een wenkbrauw, wimper en nagel/manicure specialist(e).

Wat bieden wij?
De ruimte is een open studio welke volledig is ingericht in een moderne gezellige huiselijke sfeer, waar prettig in gewerkt kan worden. De ruimte is voorzien van een toilet, keuken, wachtruimte en toonbank waarvan gebruik gemaakt mag worden. Verder zijn de behandelstoelen aangekleed met werk tafel, harspot en lamp en de manicure werkplek zal worden voorzien van alle aankleding.. werk producten en tools dient de huurder zelf te verzorgen.

Werktijden
M
ogelijkheid tot eigen toegang buiten de originele werktijden van The Art of Brows. (maandag, woensdag en donderdag van 12 u tot 21 u). Zo zit de huurder niet gebonden aan deze werktijden. Het terein bied ruime toegang tot gratis parkeren voor klanten en huurder.

Interne begeleiding
S
toel verhuur bij The Art of Brows heeft het voordeel dat de huurder ook word begeleid in het perfectioneren van haar/zijn werk, aangezien de kwaliteit hoog moet blijven en zodat we in stijl en werkwijze zoveel mogelijk op de zelfde lijn komen te liggen. Dit is alleen in geval van lash lift en wenkbrauw styling.

onervaren of nieuw?
Ben je onervaren of nieuw in het vak en ben je opzoek naar een werkplek? Neem evengoed contact met ons op. We kunnen dan bespreken of er een cursus nodig is voordat je bij ons komt werken (tegen betaling) of dat
 interne begeleiding misschien genoeg is (dit verschilt per persoon en dat word beoordeeld op je gemaakte werk).

Hoe werkt het met boekingen?
De huurder werkt onder The Art of Brows. Wel kan de huurder actief blijven onder eigen bedrijfsnaam. De huurder word dan ook benoemd op de website en zo kunnen klanten boeken via ons systeem. Dit maakt het makkelijker voor klanten om een afspraak te maken. De huurder dient zelf actief te promoten voor de werkzaamheden en is zelf eind verantwoordelijk voor het vol krijgen van haar/zijn agenda. Er zal evengoed gepromoot worden via onze social media en de wachttijd bij Myrthe (founder) is momenteel 1,5 maanden, dus de boekingen zullen zeker komen.

Welke diensten zijn geschikt voor onze stoelverhuur?
- Lash artiest (wimperextensions is een pré)
- haar extensions specialist
- make-up artiest 

- messo therapie
- Brow ar
tiest 
- Nagelstylist(e)
- manicure specialist


Kosten stoelverhuur:
De huurder werkt op ZZP basis en de kosten voor stoelverhuur bedraagt 25% van de opbrengsten wat word gefactureerd aan de huurder. Op deze manier heeft de huurder dus alleen kosten als hij/zij ook echt klanten heeft en zit hij/zij niet vast aan een vast bedrag per maand. Een vast bedrag per uur/dag/maand kan ook besproken worden. De kosten hiervoor zullen €400,- p.m. zijn op basis van 3 dagen p.w. wat neerkomt op €33,- per dag. Het aantal dagen kan besproken worden.


Bij interesse neem contact op via mail of whatsapp en je zal dan contact hebben met Myrthe (founder)
 

bottom of page